Вітаємо! 17-а Криворізька бригада - кращий танковий взвод Збройних Сил України

ВІЙСЬКОВІ
06.09.19 - 9:07

Танкісти 17-ї криворізької бригади - найкращі в ЗС України!

17-а окрема танкова Криворізька бригада імені Костянтина Пестушка здобула перше місце у змаганнях на кращий танковий взвод Збройних Сил України.

 

Радісною новиною поділилась пресслужба бригади.

 

У змаганнях криворізькі армійці обійшли команду 1-ї танкової бригади.

 

"Я вдячний керівництву Збройних Сил України, що вони організували та провели такі змагання, адже завдяки подібним заходам всі бачать, який танковий підрозділ - найкращий в ЗСУ, - зазначив командир бригади. - Хочеться висловити вдячність генерал-лейтенанту Сирському. Під його керівництвом в зоні проведення Операції Об’єднаних Сил проводилися спеціальні заняття з танкістами. Вдячний Командувачу ОК «Схід», який тримав за нас кулаки та усіляко нам допомагав. Дякую командиру 169 навчального центру генералу Ніколюку за допомогу у підготовці техніки та озброєння. Вдячний танковому взводу нашої бригади, який попри усі перешкоди здобув перше місце. Я вдячний усім, хто не хотів, щоб ми стали переможцями. Вони тримали наших танкістів в постійній напрузі, проте наполегливість, працьовитість та фаховість нашого особового складу зіграло свою роль, і ми здобули перемогу. Результат змагань показав, що краща все-таки 17-а бригада, а не 1-а танкова. Я пишаюся своїм особовим складом! Слава 17 танковій бригаді! Слава танкістам! Слава Україні!"

 

Як ми повідомляли, на Чернігівщині тривали змагання на кращий танковий взвод Збройних Сил України.

 

У конкурсі брали участь кращі танкові взводи від оперативних командувань "Північ", "Захід", "Схід" та "Південь", а також Командування Військово-морських сил ЗСУ та Командування Десантно-штурмових військ.

 

Вітаємо земляків з перемогою!

 

 

Фото пресслужби 17 ОТБр.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: