Візит губернатора: до обласного бюджету внесуть вартість капремонту 9 км об'їзної дороги

ВАЖЛИВО
19.11.19 - 16:56

19 листопада Кривий Ріг з робочим візитом відвідав голова Дніпропетровської облдержадмінстрації Олександр Бондаренко. Міський голова Юрій Вілкул представив йому проєкт з будівництва нової кільцевої об’їздної дороги. Також губернатор ознайомився з перебігом ремонтних робіт на інших об’єктах. 

Серйозною проблемою для великих міст, в тому числі і для Кривого Рогу, є рух транзитного транспорту. Вантажівки руйнують дорожне полотно.

 

«Ми проводимо поточні та капітальні ремонти на центральних автомагістралях, тому для нас важливо зберегти їх у хорошому стані. Один із варіантів вирішення питання організації руху великовантажного транспорту – влаштування альтернативного шляху для об’їзду міста, не заїжджаючи в житлові мікрорайони», - зазначив Юрій Вілкул.

 

Міський голова презентував проєкт з будівництва «напівкільця», що поєднає виїзд на трасу в бік Кропивницького з виїздом на Дніпровський напрямок.

 

Дорога проходитиме через станцію Грекувата з виїздом на Коломийцево і далі на Дніпро.

 

Протягом останніх семи років коштом міського бюджету відремонтовано частину об’їзного шляху, що проходить через місто, і капітально відремонтовано дорогу вздовж селища Кресівське-2 і вулиці Тімірязєва.

 

На ділянці дороги по вулиці Океанська в Тернівському районі, за селищем Мирівське, нині ведуть дорожні роботи.

 

Частина дороги від Дніпровського шосе до межі міста з боку Покровського району перебуває на балансі Служби автомобільних доріг України. Ділянка від станції Грекувата до Лозуватки - на балансі Дніпропетровської облдержадміністрації. 

 

Міський голова Юрій Вілкул звернувся з листом до Кабінету Міністрів України та Дніпропетровської облдержадміністрації щодо ремонту підпорядкованих їм ділянок. 

 

Під час робочої наради губернатор надав доручення внести до обласного бюджету-2020 вартість капремонту ділянки шляху довжиною 9 км від станції Грекувата до села Лозуватка Криворізького району. 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: