В.о. міського голови Юрій Вілкул привітав містян із 246-ю річницею Кривого Рогу

СВЯТО
17.09.21 - 16:00

Завтра, 18 вересня, криворіжці святкуватимуть День міста. Нагадаємо, день народження нашого рідного міста довелося перенести з травня на вересень через карантинні обмеження.

До 246-ї річниці заснування Кривого Рогу для містян підготували різноманітні святкові локації та виступи відомих зірок естради. У парках "Північний", "Шахтарський" та Богдана Хмельницького виступатимуть популярні виконавці. Програма святкування - тут.

 

В.о.міського голови Кривого Рогу Юрій Вілкул привітав мешканців з 246-ю річницею: 

 

"Дорогі криворіжці! Шановні земляки! Від щирого серця вітаю всіх вас з днем народження рідного міста – 246-ою річницею заснування Кривого Рогу!

 

Наше велике промислове місто з оновленими дорогами і сучасним освітленням, красивими парками і скверами, дитячими ігровими майданчиками і спортивними школами, театрами і палацами культури, ошатне й комфортне для проживання - таким ми його бачимо і працюємо для цього.

 

Кривий Ріг – сталеве серце України, яке збагачує й економічно підтримує нашу державу, продовжує зростати й розвиватися, зберігає своє цікаве історичне минуле і надихає на сміливі далекоглядні плани.

Ми вчимося жити й працювати в нових умовах сьогодення. Це стосується усіх сфер життєдіяльності міста. Але, незважаючи на труднощі, у нас працюють всі міські програми, реалізується унікальна для України комплексна муніципальна програма соціального захисту жителів.

 

Усі досягнення, якими багате наше місто, складаються зі щоденної невтомної праці, досвіду й знань, натхнення й талантів криворіжців. Всі разом ми – велика єдина сім’я, творимо теперішнє й майбутнє Кривбасу. Це свято єднає всіх нас і додає наснаги творити добро.

Дякую кожному за добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток рідного Кривого Рогу! Нехай у місті завжди панують мир та злагода, суспільна толерантність, взаємна довіра й повага. Родинного тепла, затишку, добробуту, любові та порозуміння кожній криворізькій родині.

Зі святом! З Днем народження, Кривий Ріг!"

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: