Вправні у всьому. Криворізькі танкісти 17-ї бригади перемогли у турнірі з футболу

ВІЙСЬКОВІ
21.07.19 - 14:16

Два дні поспіль на стадіоні Верхньокам’янської загальноосвітньої школи відбувався третій традиційний турнір з футболу серед підрозділів 17-ї окремої танкової Криворізької бригади, – повідомляють на сторінці бригади у фейсбук.

У турнірі взяли участь 6 команд, які розподілили на 2 групи, створивши їх згідно із жеребкуванням. До першої групи (групи А) потрапили розвідники, збірна команда об’єднаного командного пункту (ОКП) та зенітники. Друга група (група Б): танкісти та два підрозділи реактивної артилерії.

 

З кожної групи до півфіналу вийшло по дві команди. З групи А вийшли: ОКП – 4 очка, розвідники – також 4 очка, але по забитих-пропущених збірна команда ОКП в групі посіла 1 місце. З групи Б вийшов один з підрозділів реактивної артилерії, набравши 6 очків, а танкісти набрали 3 очка.

 

Наступного дня команди зустрілися у півфіналі. До фіналу вийшла команда реактивної артилерії, перегравши розвідників з рахунком 2:1 у першому півфіналі. У другому основний час закінчився нічиєю збірної команди ОКП та танкістів з рахунком 0:0, і за пенальті танкісти вийшли до фіналу.

 

У грі за третє місце зійшлися команди ОКП і розвідників. Через серйозні травми команда розвідників знялась зі змагань у другому таймі гри, тому зазнала технічну поразку, а команда ОКП зайняла 3 місце.

 

У фінальній грі зустрілася команда одного з підрозділів реактивної артилерії та танкісти. Основний час закінчився з рахунком 2:2. За пенальті сильнішою виявилася команда танкістів.

 

«Традиційно, третій рік поспіль команда танкістів посіла 1 місце. На 2-му місці опинився один з підрозділів реактивної артилерії, на 3-му – збірна команда ОКП. Особовий склад був дуже задоволений змаганнями. Вояки отримали як моральну розгрузку, так і набули практичні навички в грі у футбол», – розповів заступник командира з МПЗ. Також переможцям та призерам вручили кубок та грамоти.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: