Вражаюче селфі. 15-річна львів'янка загинула від удару струмом, фотографуючись на вагоні

ПОДІЯ
14.12.20 - 12:17

Львівські поліцейські розслідують обставини загибелі 15-річної дівчини. Як попередньо встановили слідчі Личаківського відділу поліції, вона померла від ураження електричним струмом, коли робила селфі на товарному вагоні та доторкнулась до лінії електропередач.

14 грудня близько 1.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від медиків про знайдене тіло дівчини на території товарного парку залізничної станції «Підзамче» у Львові. Загиблу виявив на коліях машиніст потяга та викликав карету швидкої. Як попередньо встановили медики, дівчина загинула внаслідок ураження електричним струмом.

 

Правоохоронці встановили особу загиблої – 15-річної львів’янки, про зникнення якої напередодні повідомили її батьки. За їхніми словами, дівчина пішла з дому ввечері 13 грудня та не повернулась.

Ураження струмом дівчина отримала, коли робила селфі на товарному вагоні та доторкнулась до лінії електропередач.

 

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок».

 

Проводиться досудове розслідування.

Правоохоронці вкотре застерігають молодих людей, що залізничні станції – не місце для забав. У жодному разі не намагайтесь підійматись на вагони чи локомотиви. Пам’ятайте – високовольтна контактна мережа - під високою напругою, і результатом таких вчинків зазвичай стає ураження електричним струмом, інколи - з летальними наслідками, - нагадує відділ комунікації поліції Львівської області.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: