Врегулювати – до кінця серпня. Криворіжець облаштував незаконну врізку до водопроводу

ПРИГОДА
06.08.19 - 14:40

Учора під час планових робіт в одному з приватних секторів Центрально-Міського району фахівці Кривбасводоканалу виявили незаконне підключення до міської мережі водопостачання.

Мешканець будинку по вулиці Халтуріна облаштував незаконну врізку до трубопроводу через люк, що знаходився на вулиці перед будинком, і досить тривалий час безкоштовно користувався водою.

 

Будинок, до якого вело незаконне підключення, на абонентському обліку не значиться, договірні відносини з його мешканцями, а також особовий рахунок – відсутні. За попередньою інформацію, відношення до незаконної врізки та крадіжки води має один з активістів Кривого Рогу, який публічно декларує свою прихильність до відстоювання інтересів людей.

 

На місце злочину викликали поліцію. Правоохоронці склали протокол, зафіксувавши правопорушення. Це стане приводом для подальшого встановлення деталей справи.

 

«Кривбасводоканал буде й надалі проводити огляди мереж та із залученням правоохоронців звертати увагу на будь-які сторонні втручання. Хочу звернутися до мешканців міста приватного сектору, які знають, що в них є незаконні підключення, в добровольному порядку це зробити, звернутися до нашого підприємства, оформити документи та укласти договори», – зазначила заступниця начальника Центрально-Міського цеху з реалізації КП «Кривбасводоканал» Людмила Іващенко.

 

Щоб вирішити питання з незаконними підключеннями до мережі водопостачання, підприємство надало нелегальним абонентам терміни до кінця серпня цього року.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: