Врізався в паркан. На Дніпропетровщині водій автобуса з дітьми помер за кермом. Відео

ДТП
03.02.20 - 15:18

Сьогодні близько 12:40 в Кам’янському сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автобуса, який віз учнів 22-ї школи в басейн, – повідомляють у місцевому виданні.

Водій автобуса, який спускався дорогою від готелю «Зоря» по проспекту Шевченка, раптово помер за кермом.

 

Некерований транспортний засіб з дітьми в салоні перетнув трамвайні колії, скотився з проїжджої частини і врізався в паркан споруджуваного «АТБ», заваливши ліхтарний стовп. Попередньо, у водія стався інсульт. Чоловікові було 68 років.

 

В автобусі перебували 22 пасажири. Здебільшого, це учні молодшої та середньої школи. Усі вони живі та заховалися від дощу в будівлі.

 

На місце ДТП прибуло керівництво приватної фірми-перевізника «Інтерспецмаркет». За словами директора фірми Андрія Свистуна, їхнє підприємство до цього перевезення стосунку не має.

 

Як повідомила керівниця департаменту з гуманітарних питань Тетяна Онищенко, вона не має інформації, про якого саме перевізника йдеться: перевозив дітей приватний перевізник, з яким домовлялися самі батьки.

 

За уточненими даними, в автобусі перебували 20 дітей і 2 вчителі. На відео видно, як одна з дівчат вистрибнула з автобуса на ходу.

 

Фото та відео видання Событие. Новости Каменского.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: