Врятуємо Алісу разом! Долучитись до благодійної акції можна під час виставки та майстер-класів, які проводять для дітей криворізькі рятувальники

ВАЖЛИВО
28.05.21 - 14:23

29 травня мешканців та гостей міста запрошують на виставку пожежно-рятувальної техніки та майстер-класи для дітей від криворізьких рятувальників, - повідомляє Світлана Чередниченко, фахівчиня з роботи зі ЗМІ та громадськістю 3-го ДПРЗ.

Акція відбудеться 29 травня о 12:00 на проспекті Поштовий біля театру імені Тараса Шевченка.

 

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей надзвичайники проведуть виставку пожежно-рятувальної техніки та майстер-класи для дітей.

 

В межах акції кожен охочий зможе долучитися до збору коштів на порятунок тяжко хворої донечки піротехніка з Кривого Рогу – Аліси Шевчик. 

 

Як ми писали, у маленької Аліси - рідкісне нервово-м'язове захворювання, яке призводить до розвитку слабкості м'язів і атрофії, – хвороба Вердінга-Гоффмана, або спінальна м'язова атрофія 1-го типу.

 

Порятунок – існує. Це всього один укол, але його вартість - 2 млн 125 тис. доларів. Попри те, що сума видається захмарною, проте кожна гривня від небайдужих містян може допомогти щонайшвидше закрити збір. 

 

 

Фото зі сторінки ДСНС, на прев'ю - з мережі Інтернет.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: