Всі в онлайн! Від завтра школи, гуртки та ДЮСШ Кривого Рогу переходять на дистанційний режим

ОФІЦІЙНО
18.10.21 - 13:32

Із 19 по 23 жовтня всі школи та позашкільні заклади Кривого Рогу переходять на дистанційний режим навчання. Відповідне розпорядження отримали всі освітні заклади міста від начальниці департаменту науки і освіти Тетяни Кріпак. 

«Адміністрації шкіл, позашкільних навчальних закладів, а також спортивних секцій з 19.10.21 і до особливого розпорядження повинні організувати освітній процес для учнів 1-11 класів у дистанційному режимі. Також під забороною всі масові заходи на території шкіл. Це стосується олімпіад, конкурсів, змагань, розважальних заходів», - повідомляють у наказі департаменту освіти і науки.

 

Дитячі садочки у Кривому Розі поки що продовжать працювати у звичайному режимі.

 

"З 25 по 31 жовтня у школах планують осінні канікули. Це час для того, щоб працівники закладів освіти здійснили вакцинацію до рівня 100% (на тепер, 72,5%). А далі, з 1 листопада, будемо приймати рішення про формат навчання", - додала Тетяна Кріпак.

 

Також в онлайн від завтра буде переведено всі наради, педагогічні ради та конференції.

 

У документі наполегливо рекомендують керівникам вищих навчальних закладів, коледжів та закладів профтехосвіти теж перевести навчальний процес у дистанційний режим.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: