А ви б віддали? Криворіжець шляхетно повернув власнику загублені 10 тисяч доларів

ЕКСКЛЮЗИВНО
27.01.20 - 17:41

25 січня у Тернівському районі трапилася пригода – молодий чоловік знайшов на підлозі супермаркета конверт, у якому були 10 000 доларів готівкою.

Про те, що відбувалося далі, Ігор Єфремов розповів ексклюзивно нашим журналістам.

 

«Приїхав у магазин, буквально на 3 хвилини. Коли виходив, побачив пакунок. Повз нього вже пройшли, мабуть, 5 людей. Переді мною хлопчина взагалі наступив на нього. Я звернув увагу, бо була банківська печатка на конверті. Підійняв, розгорнув, подивився, а там - гроші», – розповів Ігор нашим журналістам.

 

Хлопець підійшов до охоронця і попросив записати свій номер телефону на випадок, якщо повернеться власник пакунку.

 

Потім Ігор поїхав додому, а приблизно за годину з’явився і той, хто загубив конверт. Він був у паніці, зателефонував Ігорю та домовився про зустріч.

 

«Закінчилось усе тим, що переглянули відео з камер спостереження, де були зафіксовані дати банку. Ці дати збіглися з тими, що й на знайденому конверті. Ми зустрілись у відділі поліції. Хлопець був дуже засмучений, все перерахував. Він мені подякував, працівники поліції теж були в шоці. Кажуть, не щодня трапляються такі ситуації. Хлопець розповів, що заїхав до магазину по шоколадку. А я пожартував, що вона йому дорого б обійшлася з такою втратою, але йому було не до жартів. Я вирішив віддати гроші, тому що це велика втрата для людини. Для мене – тимчасова радість або покупка, а для людини – горе. Мені ж невідомо, куди ці гроші мали піти».

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: