Вибух гранати у Дніпрі: в якому стані поранений 11-річний хлопчик

ПОДІЯ
23.06.22 - 13:52

Учора увечері 54-річний дніпрянин кинув з вікна багатоповерхівки гранату. Біля будинку в цей час гуляли діти. Внаслідок вибуху постраждав 11-річний хлопчик. 

«Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, кинув гранату з вікна квартири на сьомому поверсі будинку.  У квартирі зловмисника правоохоронці виявили ще дві гранати та набої. Наразі чоловіка затримано. Відкрито кримінальні провадження про замах на вбивство та незаконне поводження зі зброєю», - повідомили у відділі комунікації Нацполіції області.

 

Пораненого хлопчика у важкому стані госпіталізували до лікарні. 

 

«У дитини, через обсяги отриманої травми та больовий синдром, був геморагічний шок. Хлопчик отримав множинні осколкові поранення ніг, грудної клітки, велику рвану рану стегна, а також пошкодження внутрішнього вуха - від тиску й потужної звукової хвилі під час вибуху. Наразі стан дитини стабілізували, надали всю необхідну допомогу. Поки що хлопчик у реанімації, але з ним усе буде гаразд. Реабілітація триватиме близько двох тижнів», - розповіла дитячий лікар-анестезіолог Валерія, передає «Дніпро Обласний».

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: