Викрав планшет. У Кривому Розі взяли під варту чоловіка, який пограбував сторожку

КРИМІНАЛ
17.09.19 - 9:40

Слідчий суддя Жовтневого районного суду обрав запобіжний захід зловмиснику. Чоловік буде утримуватись під вартою. Про це повідомляють на сайті Жовтневого суду.

За версією слідства, удень 12 вересня 2019 року, раніше неодноразово судимий 40-річний чоловік неподалік кладовища «Бажанове» у Кривому Розі примітив будівлю сторожки. Він вирішив щось вкрасти і дочекався, поки охоронець піде.

 

Підозрюваний розбив скло, заліз всередину та викрав планшет Lenovo. Коли він покинув місце події, його помітив і намагався зупинити сторож, вимагаючи повернути ґаджет.

 

40-річному чоловіку повідомили про підозру у вчиненні відкритого викрадення чужого майна, вчиненого повторно, поєднаного з проникненням у приміщення.

 

На судовому засіданні прокурор довів, що підозрюваний може переховуватися від органів досудового розслідування та вчиняти нові злочини. Тож застосувати більш м’який запобіжний захід неможливо.

 

У суді зазначають, що ухвала слідчого служителя Феміди не набрала законної сили та може бути оскаржена у Дніпровському апеляційному суді протягом п’яти днів.

 

Як ми писали раніше, у Кривому Розі 12 вересня затримали рецидивіста, який викрав планшет зі сторожки.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: