Випадковість? У Кривому Розі на тимчасовій зупинці згоріли одразу 6 автомобілів

ПОЖЕЖА
21.10.20 - 10:16

Учора ввечері, о 17-20, на тимчасовій зупинці, розташованій на території "АрселорМіттал Кривий Ріг" на вул. Збагачувальна в Інгулецькому районі, загорілися автомобілі.

Як повідомляє фахівчиня з роботи зі ЗМІ 3-ї ДПРЧ Світлана Чередниченко, вогонь пошкодив та знищив одразу 6 автівок. Загальна площа пожежі становила 24 м². 

 

SKODA Octavia згоріла повністю. У ВАЗ 2107 вогонь знищив салон, передні колеса та моторний відсік. У ВАЗ 2199 полум'я знищило капот та двигун. DEO LANOS - згорів салон та багажне відділення. У ВАЗ 210 пошкоджене переднє ліве крило. У RENO Kengoo постраждав салон.

 

За викликом на місце події прибули рятувальники, слідчо-оперативна група та представники профільних служб поліції Кривого Рогу. 

 

За фактом умисного пошкодження шести автомобілів поліція Кривого Рогу відкрила кримінальне провадження. Призначені проведення ряду необхідних експертиз.

 

Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових та слідчих дій для встановлення всіх обставин підпалу автівок та причетних до правопорушення осіб, - звітують у КВП.

 

Фото з мережі Інтернет

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: