Випускник магістратури Криворізького педуніверситету посів 2 місце у Всеукраїнському конкурсі

ОСВІТА
10.04.19 - 11:13

Випускник магістратури-2019 фізико-математичного факультету Криворізького педагогічного університету Олександр Сироватський посів ІІ місце у всеукраїнському конкурсі.

Після завершення університетського туру конкурсу студентських робіт представники Криворізького педагогічного беруть участь у всеукраїнських змаганнях, - повідомляє прес-центр КДПУ.

 

syrovatsky victory 2

 

4 квітня в Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті».

 

Його метою було створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу молоді, підтримки наукової та творчої роботи студентів, стимулювання їхнього інтересу до дослідницької роботи, оволодіння інноваційними освітніми технологіями.

 

Випускник магістратури-2019 фізико-математичного факультету Олександр Сироватський посів у цьому змаганні почесне ІІ місце.

syrovatsky victory 3

 

У дослідженні О. В. Сироватського було викладено основні результати, отримані в процесі роботи над науковою проблемою теоретичного обґрунтування та проектування методики розробки інтерактивних навчальних матеріалів із використанням систем доповненої реальності.

 

Науковий керівник нашого переможця, професор кафедри інформатики та прикладної математики С. Семеріков підкреслив: «Суть роботи полягає в тому, щоб навчити педагогів створенню освітніх програм з доповненою реальністю. Важливо зазначити, що експериментальна робота з упровадження розробленої методики навчання показала необхідність постійного педагогічного перепроектування змісту відповідно до наявної навчальної інфраструктури, цільової аудиторії та поточних результатів навчання».

 

syrovatsky victory 1

 

Учасники конкурсу долучилися й до відкриття STEAM-лабораторії в Мелітопольському університеті. Професор С. Семеріков взяв участь у швидкісній збірці «роботанку».

 

Фото прес-центру КДПУ.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: