Вивели з аудиторії. У Кривому Розі процедуру ЗНО порушили 12 абітурієнтів

ОСВІТА
14.06.19 - 15:57

13 червня завершилась основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Відсоток явки на тестування склав від 91,1% на хімію до 96,6% на українську мову та літературу.

Про це нашим журналістам розповіла головний спеціаліст міського департаменту освіти і науки Вікторія Полякова.

 

Випускники складали ЗНО з різних предметів у 30-ти пунктах тестування. До процесу залучили 2,5 тисячі осіб наукового, науково-педагогічного та педагогічного персоналу.

 

Протягом основної сесії ЗНО з аудиторій вивели 12 учасників за порушення процедури (торік – 6). Мали місце поодинокі випадки запізнень, явки без необхідних документів.

 

«Загалом кампанію зовнішнього незалежного оцінювання цьогоріч організовано та проведено на належному рівні, забезпечено необхідний рівень інформування широких кіл громадськості, випускників закладів загальної середньої, професійно-технічної та вищої освіти, а також випускників минулих років», – зазначила Вікторія Ярославівна.

 

Для осіб, які з поважних причин не змогли взяти участі у тестуванні, передбачено проведення додаткової сесії, яка проходитиме у Дніпрі:

 

26 червня – математика;

 

27 червня – німецька мова;

 

01 липня – французька мова;

 

02 липня – іспанська мова;

 

03 липня – українська мова та література;

 

04 липня – фізика;

 

05 липня – англійська мова;

 

08 липня – історія України;

 

09 липня – біологія;

 

10 липня – географія;

 

11 липня – хімія.

 

Як ми вже писали, у тесті ЗНО з історії України виявили запитання без правильної відповіді. А у роботі з фізики до одного із запитань було два правильних варіанти відповіді.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: