Визначили компанію-проєктувальника Криворізького онкоцентру

ЗДОРОВ'Я
28.04.20 - 17:23

Послуги комплексної консультації з проєкту, інжинірингу та планування будівництва надаватиме міжнародна компанія Drees & Sommer. Про це повідомив заступник голови Дніпропетровської ОДА Олександр Москаленко.

Вже розробили медичну концепцію спеціалізованого медзакладу.

 

«Із ініціативою звести новий корпус Криворізького онкоцентру виступив Офіс Президента України. Ідею підтримав «АрселорМіттал Кривий Ріг» та виступив ключовим інвестором – підприємство планує вкласти у будівництво близько 15 млн євро. Вже визначили компанію-підрядника, нині триває експертиза технічної документації», – розповів Олександр Москаленко.

 

У новому корпусі планують розмістити діагностичне відділення лікарні. Воно буде розраховане на 100 ліжок. Також, згідно з  концепцією, збираються модернізувати відділення для хіміотерапії та радіотерапії, приймальню та кімнати відпочинку.

 

Як ми писали, восени 2019-го Комітет з питань здоров'я нації, меддопомоги та медстрахування Верховної Ради, Дніпропетровська ОДА  та облрада, міськрада Кривого Рогу та «АрселорМіттал Кривий Ріг» підписали Меморандум про співпрацю.  Він визначив основні принципи фінансування будівництва та функціонування онкоцентру.
Міжнародна компанія Drees & Sommer працює по всьому світу та спеціалізується на послугах консалтингу, планування, будівництва та експлуатації.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: