«Взяли на обслуговування, але надати ладу не можете?» Іван Карий – криворізьким управителям

ВАЖЛИВО
08.08.19 - 13:23

Учора на черговому засіданні міського штабу з підготовки до зими обговорили питання готовності «Криворіжтепломережі» до роботи в новий опалювальний сезон, а також - затягування керуючими компаніями робіт з підготовки до зими та ліквідації наслідків буревію.

Комунальна «Криворіжтепломережа» здійснює підготовку до нового опалювального сезону за планом. Вже є попереднє погодження про отримання підприємством номінацій на газ. А от з державного підприємства «Криворізька теплоцентраль» місту не звітують.

 

Паралельно з підготовкою до зими, у місті продовжують ліквідовувати наслідки липневого буревію. З міського бюджету керуючим компаніям додатково виділили 5 мільйонів гривень на ремонт покрівель та майже мільйон триста – на благоустрій прибудинкових територій.

 

Проте управителі не встигають з термінами і люди продовжують надсилати скарги.

 

«Місто зі свого боку зробило все можливе, я вважаю. Те, що у вас чогось не вистачає – людей, техніки – питання не до міста і міського голови, а до вашого керівництва. Яким чином ви таку кількість будинків взяли на обслуговування, але надати ладу на прибудинкових територіях і будинках не можете?» – обурюється директор департаменту розвитку інфраструктури міста Іван Карий.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: