«Я готовий поставити свою репутацію на шальки терезів». Шоумен Сергій Притула йде до Парламенту

ПОДІЯ
08.06.19 - 12:20

На дострокових виборах до Верховної Ради від партії Святослава Вакарчука «Голос» вирішив балотуватися Сергій Притула. Про це шоумен та телеведучий розповів у своєму відеозверненні на сторінці у Facebook.

Інформацію про це підтвердили у штабі партії «Голос».

 

Сергій Притула буде у списку партії 30-м. Щоб він потрапив до Верховної Ради, партія повинна набрати більше 10 % голосів виборців. Але телеведучий каже, що Святослав Вакарчук кликав його до 1-ї десятки своєї команди, на що він не погодився.

 

«Я розумію, що у частини з вас виникне безліч запитань. Чому саме зараз? Яка мотивація? Чому саме з цією партією? Якби мені все подобалося, що відбувається в українській політиці останнім часом, а зараз і поготів, я мабуть би цього не робив. Виходити із власної зони комфорту – це не дуже приємно, але я хотів би бути корисним цій країні і її людям. І маючи певний кредит довіри від вас, я думаю, що я можу на це наважитись», – зазначив шоумен.

 

Також він наголосив, що основною мотивацією для нього є люди, які увійшли до партії Святослава Вакарчука.

 

«Я хочу, щоб мої діти жили і працювали в цій країні, і я хочу докласти до цього якісь зусилля, щоб потім совість не гризла. Я відчуваю себе достатньо фінансово незалежним чоловіком для того, щоб гарантувати, що мій похід до Парламенту не є спробою заробити додатковий карбованець. І головна мотивація – це команда, з якою я іду на ці парламентські вибори. У списку партії «Голос» ви не знайдете колишніх народних депутатів, ви не побачите там людей, які збираються лобіювати інтереси якихось олігархів чи фінансово-промислових груп. Зате там є в достатній кількості фахівці з юриспруденції, економіки, інвестицій, медицини, освіти. Там знайшлось місце для волонтерів, громадських діячів, добровольців, кадрових офіцерів. І я перший раз за майже 38 років готовий поставити свою репутацію на шальки терезів. З цією командою я впевнений у тому, що те, як я бачу, як має розвиватися країна, можна це реалізувати», – додав Притула.

 

Як ми раніше писали, 16 травня Святослав Вакарчук під час зустрічі з українцям оголосив про створення власної партії "Голос", з якою балотуватиметься до Верховної Ради на позачергових парламентських виборах.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: