«Я не боюся»: криворізька комунальниця з автоматом готова захищати Україну

СОЦІУМ
18.06.22 - 17:01

В одній із комунальних служб Кривого Рогу працює Тетяна Іванівна. Жінка завзято вчиться військовій справі, щоб бути готовою до захисту рідної землі.

Про відважну криворожанку розповіли у проекті «Ukrainian Witness».

 

Одного дня Тетяна Іванівна звернулася до фахівців і попросила навчити її поводитись зі стрілецькою зброєю. Тепер вона вчиться стріляти з автомата, збирати, розбирати й чистити зброю.

 

«Наша працівниця Тетяна дуже енергійна жінка. Прийшла, каже: буду працювати. Облагородила нашу територію. Дуже цікава особистість. Їздить на байку. Попросила, щоб її навчили стріляти. Син її служить, і вона сама рветься в бій. Отакі от люди у нас в Україні», - розповів Андрій Ларін - заступник директора науково-дослідного інституту, де працює пані Тетяна.

 

 

Жінка каже: статись може що завгодно, тому треба бути готовими до всього.

 

«Я живу в Україні, я люблю Україну. Це вони до нас прийшли. Навіщо? Я готова, я не боюся. Навіть якщо просто буду чистити зброю, вже від мене користь буде хлопцям. Позамітати будь-хто зможе. Треба щось робити. І я хочу робити більше, хочу Перемоги. Не хочу, щоб більше так ображали наших діток, жінок, взагалі людей. Хото вони такі, що прийшли ламати? Треба будувати», - розповідає пані Тетяна.

 

Бойовий характер жінки передався і її синові. Той воює в лавах ЗСУ. Мав поранення, але після одужання знов повернувся на фронт.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: