"Я проголосував за любов до Кривого Рогу!" Мер виконав свій громадянський обов'язок

КОМЕНТАР
25.10.20 - 10:06

Велелюдно сьогодні зранку - на виборчій дільниці № 121769, у приміщенні "Кривбаспроєкту" в Центрально-Міському районі. Загалом тут мають проголосувати більше тисячі криворіжців.

Свій громадянський обов'язок близько 9-ї години виконав міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул. Він прибув на дільницю з дружиною.

 

Мер дотримався всіх санітарних вимог і подякував усім членам комісії за організацію безпечного й комфортного процесу волевиявлення, облаштування зручностей.

 

Свій вибір Юрій Вілкул прокоментував коротко: «Я проголосував за любов до рідного краю, до Кривого Рогу. Я тут народився і виріс. Хочу, щоб місто розвивалося й надалі, як мешканець, який народився на Гданцівці, пишаюся тим, що зроблено. Наприклад, у Центрально-Міському районі - пам'ятник Калнишевському, перехід на площі Визволення, міст у парку ім. Гагаріна, капітально відремонтовані театр Шевченка, Арт-майдан, Школа шахів, реконструкція проспекту Поштового. Я вважаю, що місту не потрібні ні потрясіння, ні експерименти, бо це приносить негативні результати».

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: