"Я вдячний Фонду Андрія Кісельова і за продукти, і за допомогу в отриманні роботи", - переселенець із Херсонщини

БЛАГОДІЙНІСТЬ
21.07.22 - 15:03

Із перших днів повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, у Кривому Розі активну допомогу вимушеним переселенцям надає Благодійний фонд Андрія Кісельова. На підтримку людей, багато з яких через війну втратили все, Фонд виділив понад 1 млн грн.

Завдяки цьому було закуплено продукти, набори для догляду за немовлятами та гігієнічні засоби, які представники Фонду роздавали вимушеним переселенцям із Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

 

«Ми продовжуємо робити все можливе для допомоги мирним українцям, які постраждали від війни, розв'язаної росією. Багато людей вимушено залишили свої будинки, взявши з собою лише документи та невелику кількість речей. Тим, хто їхав транзитом через наше місто, і тим, хто залишиться жити у Кривбасі, ми давали продукти, засоби гігієни та інші необхідні речі, закуплені за рахунок Фонду Андрія Кісельова. Це реальна підтримка, якої потребували люди, що втратили все через війну», - сказав представник Фонду Микита Куликов.

 

Працівники Фонду також допомагали як волонтери в Центрах прийому вимушених переселенців у Кривому Розі: формували продуктові набори, розкладали речі та взуття для людей, які прибули з фронтової зони. Також Фонд надав допомогу вимушеним переселенцям в отриманні роботи на промислових підприємствах Кривого Рогу.

 

«Я тікала з двома дітьми з Маріуполя, і для мене практично порятунком була допомога, яку я отримала у Кривому Розі. Ми отримали не лише продукти, з якими поїхали в евакуаційному потягу з Кривого Рогу до Львова, а й засоби  гігієни для молодшої дочки. Це дуже важливо. Піврічній дитині потрібен особливий догляд, а в мене нічого не було. Ми вискочили з квартири під час обстрілу. Я встигла з собою забрати, фактично, лише документи та кілька речей для дітей. Я дякую Андрію Кісельову та його Фонду за допомогу», - розповіла Олена з Маріуполя.

 

«Ховаючись від обстрілів, ми з дружиною просиділи понад два тижні у підвалі нашого будинку. Були раді отримати всю необхідну допомогу. Завдяки Фонду Андрія Кісельова, зараз я стажуюся на одному з промислових підприємств Кривого Рогу та сподіваюся на нове життя. Це дуже важливо – отримати роботу та зарплату, щоб годувати сім'ю. Я дякую Фонду Андрія Кісельова не лише за продукти, які дуже підтримали мою родину, а й за допомогу в отриманні роботи», – зауважив Дмитро, переселенець із Херсонської області.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: