Як небайдужі криворіжці гуртом рятували кота, що 5 діб просидів на верхівці дерева. Відео

ПРИГОДА
14.01.20 - 10:02

Учора в соцмережах повідомляли, що на дереві біля будинку по вулиці Збагачувальній, 32/8 сидіть кіт на висоті приблизно 4-го поверху та не може самостійно спуститися.

За словами дописувачки фейсбуку Ельвіри, пухнастик не злазить вже 5-ту добу та майже перестав рухатись. Хоча спочатку нявкав, кликав на допомогу. На місце викликали ДСНСників, але вони допомогти не змогли через дроти електромережі, розташовані поблизу. Тому місцеві мешканці викликали фахівців із приватною дороговартісною автовишкою.

 

Пізніше криворожанка опублікувала новий допис і зазначила, що не вірила, що хтось може допомогти фінансово для порятунку тварини.
«Автовишка приїхала протягом години, – розповідає дописувачка. – Коли платформа піднялася, кіт дуже злякався й почав лізти вниз. Там стояли ми з натягнутою сіткою. Боялися, що не впіймаємо, якщо він впаде. Але піймали, кіт зірвався й упав на нашу сітку».

 

Ельвіра додала, що після порятунку злякана тварина стрибнула на інше дерево. Її думали відвезти до ветеринара, але котик до людей не йшов. Він, очевидно, домашній, бо вгодований на вигляд, а на шиї – блакитний нашийник.

 

Тепер рятівники розшукують власників домашнього улюбленця.

 

Фото та відео Ельвіри.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: