Яйце, сальце і власне м'ясце. Дніпропетровщина – у трійці лідерів за обсягом виробництва м’яса

КОМЕНТАР
01.12.20 - 9:14

Господарства Дніпропетровщини нарощують виробництво продукції тваринництва. Наша область нині посідає третє місце в країні за кількістю заготовленого м’яса та четверте – за чисельністю поголів’я свиней та птиці. Про це повідомили у департаменті економічного розвитку ДніпроОДА.

«Маємо у регіоні позитивну динаміку збільшення обсягів виробництва м’яса. Найефективніше розвивається птахівництво. Все – завдяки модернізації та залученню інвестицій, запровадженню сучасних технологій на птахофабриках області, – зазначили у департаменті. – Загалом, за підсумками перших 10 місяців року, господарства Дніпропетровщини заготовили та реалізували близько 260 тис тонн м’яса усіх видів. Це на 2 тис тонн більше ніж торік».
 

Також сільгосппідприємства області одержали більш ніж 240 тис тонн молока та понад 638 млн яєць.
 

У господарствах утримують 139,8 тис голів великої рогатої худоби, майже 365,5 тис свиней та близько 21 млн голів птиці.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: