Ю. Вілкул: Комунальний транспорт у місті працює - тролейбуси, трамваї, швидкісний курсують з 05:00 до 23:00 

ВАЖЛИВО
15.03.22 - 14:04

В.о. міського голови Кривого Рогу – заступник голови Ради оборони Кривого Рогу Юрій Вілкул провів виїзну робочу нараду  на одній із станцій швидкісного трамвая. З керівництвом метротраму обговорили питання організації пасажирських перевезень  у місті, а також облаштування  укриттів на станціях. 

Для безпеки містян, деякі станції швидкісного зараз слугують укриттям і доступні цілодобово.

 

«Сьогодні, в умовах воєнного стану, який діє по всій країні, в Кривому Розі комунальний транспорт працює у звичайному режимі. Звичні вже для криворіжців нові  автобуси зараз використовуються для інших  завдань.  Для повноцінного забезпечення життєдіяльності міста всі громадські перевезення залишаються доступні, а станції швідкісного трамвая слугують як укриття цілодобово. Хочу висловити вдячність всім, хто щодня забезпечує якісну роботу комунального транспорту у всіх напрямках та на всіх маршрутах», - зазначив  Юрій Вілкул.

 

Комунальні тролейбуси, трамваї, швидкісний виходять на маршрути з 05.00  та  перевозять пасажирів до 23.00. Приватні ж перевізники працюють з 06.00 до 20.00.

 

Однак,  ще раз нагадуємо,  що попри вказаний графік руху, криворіжці повинні дотримуватися  комендантської години з 20.00 до 6.00. 
Під час  комендантської години мешканцям заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях, містяни можуть пересуватися на транспорті у цей період лише за наявності спецперепусток.

 

Станції КП “Швидкісний трамвай” надають цілодобове укриття для мешканців міста під час оголошення тривоги “Сирена “ та після її завершення, на таких станціях: “Кільцева”, “Проспект Металургів”, “Будинок Рад”, “Вечірній бульвар”, “Міська лікарня” , “Електрозаводська”. 

 

Нагадаємо, у Кривому Розі створено інтерактивну карту укриттів міста -  https://www.google.com/maps/d/edit?mid=16h3FUytKBRktZ7y_FMwLC-jdfg4oeXsS...

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: