Ю. Вілкул: Попри ситуацію в країні, ми не порушуємо традицію й вітаємо майбутніх першокласників, які народилися в День міста

ВАЖЛИВО
02.06.22 - 10:07

До 247-ї річниці заснування Кривого Рогу, 14 юним криворіжцям, які святкують свій День народження разом з рідним містом і 1 вересня мають йти до першого класу, в. о. міського голови Юрій Вілкул вручив сертифікати на придбання портфелів зі шкільним приладдям.

«Цього року всі святкові заходи ми відклали до Перемоги. Але для наших дітей усі дорослі - військові, терооборонці, представники Військової адміністрації - намагаються зробити все, щоб кожний день став для них радісним, щасливим та мирним. Тож, незважаючи на ситуацію в нашій країні, ми не порушуємо багаторічну традицію дарувати подарунки тим, хто народився в День міста. Так, у ці травневі дні матусі немовлят отримали Сертифікати на придбання візочків, а майбутні першокласники отримають Сертифікати на портфелі. Ми, дорослі, робимо все для того, аби наші діти відчували себе захищеними у ці неспокійні місяці війни, аби скоріше у нас настали мирні часи», - сказав Юрій Вілкул.

 

Місто завжди піклується про захист прав та інтересів маленьких криворіжців, опікується юним поколінням та його майбутнім. Завдяки муніципальним програмам, кошти міського бюджету спрямовують на безкоштовне харчування учнів початкової школи, безоплатний проїзд у комунальному транспорті, оздоровлення дітей пільгових категорій та інше. Крім того, багатодітні сім’ї та родини піклувальників та опікунів, сім’ї, в яких виховують дітей з особливими потребами отримують матеріальну допомогу. Міська влада всебічно підтримує та заохочує здібних, обдарованих й талановитих дітей.

 

«Ми вдячні міській владі за такий подарунок. Це чудова традиція! Для нас такою несподіванкою був дитячий візочок 6 років тому, а зараз ще сертифікат на придбання  портфеля й приладдя, потрібного нашому першачку. Ми дуже сподіваємося, що новий навчальний рік розпочнеться у вільній, мирній  Україні та нашому рідному Кривбасі!», - зазначила мама першокласника Яна Маслєнікова.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: