Юна криворізька фігуристка посіла 12 місце в парі на чемпіонаті світу в Естонії

СПОРТ
11.03.20 - 13:00

В Талліні (Естонія) триває чемпіонат світу з фігурного катання серед юніорів, – повідомляє українська федерація фігурного катання на ковзанах. У ньому бере участь 15-річна криворожанка Катерина Дзицюк.

Спортивна пара Катерини Дзицюк та Івана Павлова посіла 12 місце з підсумковим результатом 132.96 бала.

 

Короткий прокат фігуристи завершили на 13-ій позиції, набравши 47.45 бала. У довільній програмі (саундтрек до фільму «Великий Ґетсбі») спортсмени виглядали впевненішими. На початку виступу вони добре виконали потрійну підкрутку та каскад потрійний сальхов + подвійний сальхов через ойлер. Пізніше у них виникли проблеми з викидом потрійний сальхов та підтримкою, а після успішного подвійного акселя не вдався і викид потрійний ріттбергер. Водночас Катерина та Іван, за рахунок найвищої для них технічної оцінки – 44.55 бала, змогли перевершити своє особисте досягнення у довільній програмі, яке становило 85.51 бала. Компоненти судді оцінили у 40.96 бала.

 

Нагадуємо, в цьому сезоні 15-річна Катерина Дзицюк та 21-річний Іван Павлов стали чемпіонами України в парному катанні, а також успішно виступили на двох етапах юніорської серії Гран-Прі, посівши 7-мі місця на турнірах в Польщі та Хорватії. На юніорському чемпіонаті світу пара виступала вперше (Іван Павлов раніше брав участь в ЮЧС як одиночник-авт).

 

Фото з інстаграм-сторінки Катерини Дзицюк.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: