Юні криворіжці здобули перемоги на Всеукраїнському конкурсі «За нашу свободу»

ЦІКАВО
08.11.19 - 15:19

Український державний центр позашкільної освіти підбив підсумки Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді. Відзнаки отримали і школярі з Тернівського району, - повідомляє сайт Тернівського виконкому.

У конкурсі було дві номінації «Образотворче мистецтво» та «Поезія» на тему «Листи на фронт», присвячені значущим подіям захисту України. Всього представили 700 робіт учасників із 20-ти областей України.

Наші юні тернівчани отримали такі результати:

 

- дипломом І ступеня Українського державного центру позашкільної освіти у розділі «Поезія (вірші) на тему «Листи на фронт» нагородили Вікторію Федосєєву, ученицю школи №76, за поезію «Батьківщина»;

 

- диплом ІІ ступеня у розділі «Образотворче мистецтво» отримала Ольга Ангурян, вихованка гуртка «Барви творчості» Центру дитячо-юнацької творчості «Сузір’я», за роботу «Мирне дитинство»;

 

- дипломом ІІІ ступеня у розділі «Образотворче мистецтво» нагородили Вероніку Загинай, вихованку гуртка «Цікаве дозвілля» ЦДЮТ «Сузір’я», за твір «Моя Україна». Софію Іщенко, ученицю Криворізької Тернівської гімназії, за роботу «Усе, що ти робиш, ти робиш недарма». Уляну Ніцук, вихованку гуртка «Калейдоскоп творчості» ЦДЮТ «Терноцвіт», за твір «Перемога за нами! Віра. Надія. Любов».

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: