Юні криворізькі хокеїсти можуть потрапити до лав збірної України

СПОРТ
05.11.19 - 17:23

30-го листопада – 1-го грудня в Україні вперше в історії відбудеться національний відбір до складу команди Ukraine Selects U13 (збірна команда України з хокею) серед гравців 2007-го року народження, - повідомляє федерація хокею України.

Всього лише заповнивши відповідну анкету та виконавши умови участі у відборі, кожен із понад 250 дітей цієї вікової групи незалежно від місця проживання, хокейної школи, індивідуальних чи командних здобутків має шанс потрапити до числа 20 хокеїстів країни цієї вікової групи та взяти участь у міжнародних турнірах за підсумками сезону 2019-2020 років.

 

У межах Національного відбору протягом уїк-енду юні спортсмени під керівництвом провідних дитячих тренерів пройдуть сучасне тестування своїх навичок, модельні тренувальні заняття, а також стикові поєдинки.

 

Національний відбір проведуть під гаслом Come & Prove – «Прийди та доведи», що означає рівність стартових позицій та шансів кожного із майбутніх учасників заходу.

 

Для участі необхідно: любити хокей та прагнути розвиватися і бути найкращим; бути громадянином України; заповнити анкету за посиланням; сплатити реєстраційний внесок; отримати підтвердження та готуватися до відбору.

 

Захід відбудеться за підтримки партнера розвитку дитячо-юнацького хокею України – благодійного фонду Parimatch Foundation.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: