Юрій Вілкул привітав працівників і курсантів Криворізького коледжу Національного авіаційного університету з 70-річчям закладу

ПОДІЯ
13.10.21 - 17:07

Історія Криворізького авіаколеджу розпочалась з школи пілотів. У 1951-му році на її базі було створене училище спецслужб цивільного повітряного флоту. З того часу вміння керувати високотехнологічним транспортом винесли звідси багато поколінь авіаторів. Починали у закладі з викладання усього двох дисциплін, тепер їх - десять. Серед них - найбільш затребувані сучасною авіацією IT- диcципліни. А це - програмні і цифрові засоби управління повітряним трафіком. За 70 років Криворізький фаховий коледж НАУ підготував понад 44 тисячі фахівців. 

В. о. міського голови Юрій Вілкул привітав працівників та курсантів коледжу з ювілеєм, подякував професорам та викладачам за високий рівень підготовки курсантів і випускників, побажав студентам успіхів у навчанні та професійного розвитку. 

 

«Напередодні знакових свят — Дня захисників та захисниць України, Дня козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці, ми святкуємо 70-річчя такого потужного навчального закладу, як ваш коледж. Я вітаю вас від виконкому, від депутатського корпусу та бажаю всього найкращого. Хотів сказати, що коледжу завжди везло на керівників. Анатолій Олександрович Андрусевич 20 років керує цим коледжем, і цьогоріч йому присвоїли звання заслуженого працівника освіти. Це висока оцінка діяльності всього коледжу», — зазначив Юрій Вілкул.

 

Відокремлений структурний підрозділ «Криворізький фаховий коледж Національного авіаційного університету» – єдина установа в місті, в якій діє військова кафедра. Тут навчаються студенти з усіх вишів міста.

 

Учасників урочистого зібрання привітали святковим концертом студенти Криворізького музичного коледжу.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: