Юрій Вілкул: «Ремонт підземного переходу на вул.Лермонтова треба завершити восени»

БЛАГОУСТРІЙ
29.07.20 - 15:31

Міський голова провів виїзну робочу нараду у підземному переході в Центрально-Міському районі. Мер украй не задоволений темпами виконання робіт.

Як доповіли виконавці, під час демонтажу старих конструкцій були виявлені значні проблемні дефекти, які потребували усунення.

 

Це й відсутність гідроізоляції, і значна зношеність опорних конструкцій, чавунних сходів та стін підземки. Тому довелося демонтажні роботи призупинити, провести коригування проєкту, що значно затримало термін виконання.

 

«Тепер скоригований проєкт доповнили новими розділами: водопостачання, водовідведення та відеоспостереження. Вже провели тендер і визначили переможця, з яким підписана угода на виконання робіт. Ще необхідно укласти договір на технічний нагляд, і в серпні будуть розпочаті власне будівельні роботи», - пояснив начальник управління капітального будівництва Валерій Катькін.

 

«Об’єкт важливий для комфорту та безпеки криворіжців, основні роботи мають бути завершені восени цього року. Окрім реконструкції переходу, слід провести й благоустрій прилеглої території. Я беру проведення робіт під свій особистий контроль і вимагаю чіткого дотримання нових графіків від будівельників та районного керівництва», - наголосив міський голова.

 

Намітили низку додаткових заходів – від нового дизайну й освітлення до підйомників для людей з обмеженими фізичними можливостями.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: