Ю.Вілкул: На підтримку освіти, ремонт доріг, благоустрій додатково виділяємо кошти з міського бюджету

ВАЖЛИВО
26.08.20 - 10:17

У Кривому Розі на розв'язання важливих питань життєдіяльності міста направили понад 43 млн грн. Відповідне рішення прийнято на серпневій сесії міськради, - повідомляє управління преси.

Мер Кривого Рогу Юрій Вілкул сказав: «Безумовно, всі зусилля ми максимально спрямували на боротьбу з пандемією коронавірусу. Життя та здоров’я криворіжців – передусім. З резервного фонду міського бюджету направляємо ще понад 6 млн грн для придбання експрес-тестів, наборів реагентів для проведення ПЛР-тестів, закупівлю необхідного лабораторного обладнання, медичні вироби, розхідні матеріали.

 

 

Проте, маємо дбати і про роботу міського господарства, підготовку до нового навчального року та багато інших питань, від яких залежить комфорт та безпека жителів. У серпні на підтримку галузі освіти виділяємо 1,5 млн грн на проведення капітальних ремонтів 5 навчальних закладів, для Палацу водних видів спорту, заміну лічильників тепла у школах».

 

 

Депутати підтримали пропозиції мера та виділили додаткові кошти на проведення поточного ремонту доріг, на продовження робіт з капітального ремонту контейнерних майданчиків та розробки проєктів з ремонту мереж зовнішнього освітлення; для завершення реконструкції підземного пішохідного переходу на вул. Лермонтова.

 

 

«Ми працюємо над створенням у місті єдиного центру відеоспостереження і на цій сесії виділили кошти на придбання обладнання та монтаж системи відеоспостереження та відеоконтролю. Також, у рамках програми охорони громадського порядку спрямовуємо 1 306, 0 тис грн на придбання пересувної криміналістичної лабораторії для судової експертизи. Питання безпеки та збереження життя людей були й повинні залишатися в пріоритеті», - резюмував Юрій Вілкул.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: