З 1 червня починають працювати всі криворізькі ДЮСШ та ще 4 дитячих садочки

ВАЖЛИВО
29.05.20 - 12:15

У Кривому Розі з 1 червня запрацює 10 ДЮСШ, які зможуть відвідувати більше 2-х тисяч підлітків з 13-річного віку. Також розпочнуть прийом дітей садочки №№ 197, 176, 26 та 51, – повідомляє міське управління преси та внутрішньої політики.

Дошкільні заклади № 151 та 194, у яких на завершальному етапі ремонти харчоблоків, незабаром також почнуть роботу в штатному режимі.

 

Відкриття дитячих спортивних шкіл відбудеться із дотриманням всіх відповідних вимог та рекомендацій. Всі співробітники ДЮСШ – 700 тренерів та технічних працівників – проходять тестування експрес-тестами. Техпрацівники провели обробку території та спортивного інвентарю спецрозчином для знезараження.

 

Прийом дітей буде відбуватися з обов’язковим вимірюванням температури та дотриманням карантинних обмежень.

 

Нагадуємо криворіжцям, що на сьогодні вже працюють 157 дитячих садків.

 

«Ми отримали негативні результати ПЛР-досліджень за тестами працівників дитсадків, які мали сумнівні результати після експрес-тестування. Здоров’я і безпека дітей для нас - на першому місці, тому дочекалися результатів контрольного тестування і тільки тоді відкрили садки», – зазначив міський голова Юрій Вілкул.

 

Усі заклади дошкільної освіти забезпечені в достатній кількості дезінфекційними, миючими засобами, антисептиками, засобами індивідуального захисту (рукавички, маски), безконтактними термометрами, одноразовими рушниками, урнами та пакетами для утилізації засобів індивідуального захисту, оприскувачами.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: