З 18 березня по 3 квітня швидкісний трамвай у Кривому Розі зупиняє роботу

ВАЖЛИВО
17.03.20 - 13:53

З 18 березня швидкісний трамвай у Кривому Розі, як і метро по всій країні, призупиняє роботу до 3 квітня

У Кривому Розі міською комісією з питань техногенно–екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заборонено перевезення пасажирів криворізьким метро - швидкісним трамваєм з 00.00 годин 18 березня до 3 квітня.

 

Пасажирське перевезення у місті буде здійснюватися виключно наземним транспортом.

 

«Постанова Кабміну стосується метрополітенів у всіх містах України. За добу щодня «Швидкісним» користується в середньому близько 80 тисяч дорослих, дітей, людей похилого віку. Але головне в цій ситуації - життя і здоров’я людей. Щоб мінімізувати для криворіжців незручності, які можуть виникнути через це рішення, будуть вжиті всі заходи, щоб забезпечити на маршрутах максимальну кількість одиниць наземного транспорту. Весь міський комунальний транспорт буде працювати в максимальному режимі, при цьому всі пільги на проїзд для криворіжців зберігаються в повному обсязі», - пояснив начальник міського відділу транспорту та зв’язку Сергій Сиротюк.

 

Нагадаємо, що Уряд з 18 березня тимчасово призупинив, до завершення карантину, авіа, залізничні та автобусні сполучення між містами. Особистий транспорт громадян може здійснювати рух без обмежень.

 

Детальніше про обмеження транспортних перевезень ми повідомляли тут.

 

Про карантинні обмеження у Кривому Розі ми писали тут. 

 

Про те, що з 18-го березня Укрзалізниця тимчасово припиняє перевезення пасажирів за всіма сполученнями, ми детально повідомляли тут. 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: