З 29 червня у Кривому Розі тисячі мешканців Покровського району залишаться без газу

ВАЖЛИВО
24.06.21 - 12:16

З 29 червня по 16 липня "Криворіжгаз" проводитиме масштабні ремонтні роботи. 

На цей період призупинять газопостачання мешканцям Покровського району. Тимчасово без газу залишаться три сотні багатоповерхівок та більше тисячі приватних будинків. 

 

У Криворіжгазі повідомляють: це вимушений крок, бо саме зараз є нагальна необхідність оновити газове обладнання.

 

«Для виконання робіт будуть задіяні чотири зварювальні бригади та 18 бригад спуску газу. Пуск газу буде здійснюватися у три етапи. Перший етап з 5 липня – селище Шевченка. Другий етап з 8 липня – 44 квартал. І третій етап з 12 липня – селище Рибасово. Графік пуску газу, а також контакти відповідальних осіб, розміщені на офіційному сайті. Ми сподіваємось на розуміння наших споживачів, а також заздалегідь вдячні їм за співпрацю», - повідомила Лілія Кодій, головна інженерка управління експлуатації АТ "Криворіжгаз".

Близькою перспективою відключення газу багато людей не задоволені.

 

«Будинок старий. Тут або колонки, або газові котли. Гарячої води немає і ніколи не було. Тобто навіть не нагріти у каструлі, щоб помитись. Старий будинок і погана проводка. От я купила електропіч і тепер боюсь, ми наче на пороховій бочці», - ділиться хвилюванням місцева мешканка.

Однак є і криворіжці, готові до випробування життям без газу.

 «Газ, звісно, потрібен, проте і ремонт теж. Якщо це планове відключення і всі попереджені, то це нормально. Є мультиварка, електрочайник і бойлер», - впевнені інші криворіжці. 

Відновлюватимуть газопостачання після забезпечення стовідсоткового доступу до обладнання в усіх помешканнях. Усе це – з міркувань безпеки, наголошують у компанії Криворіжгаз.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: