З Днем святого Валентина! Як цікаво провести свято з коханою людиною

СВЯТО
14.02.20 - 9:12

Сьогодні - День святого Валентина. Усім закоханим хочеться провести його так, щоб він запам'ятався надовго. Ви вже приготували подарунок коханій людині?

7 свіжих ідей, як відсвяткувати 14 лютого:

 

1. Провести день як герої улюбленого романтичного фільму або серіалу

Зайти до когось подивитися романтичну стрічку під бокал вина - досить стандартний варіант святкування. Куди цікавіше втілити в життя те, що відбувається на екрані. Вивчити разом танець або пісню з "Брудних танців" або перевдягнутися у вбрання головних героїв "Красуні" - обирайте.

 

2. Подорож-сюрприз

У День святого Валентина можна порадувати свою кохану людину приємною новиною: ви відправляєтеся разом відпочивати. Вашій половинці нічого робити не потрібно - адже ви заздалегідь все запланували, забронювали і оплатили. Зовсім не обов'язково летіти на Мальдіви або в Дубаї і витрачати на поїздку багато грошей. Несподівана поїздка в сусіднє місто може стати однією з найбільш пам'ятних у вашому спільному житті.

 

3. Романтичний квест

Якщо можливості відправитися в подорож немає, можна влаштувати незабутній День закоханих у своєму місті. Квест - це теж сюрприз для коханої людини. Щоб успішно провести таку гру, вам необхідно ретельно скласти маршрут, придумати завдання на кожне місце й підготувати фінал квесту. Пунктами маршруту можуть бути ваші улюблені місця або ті, які мають для вас особливе значення. Ви можете організувати квест прямо у себе вдома, сховавши загадки і сюрпризи в різних кімнатах, а можна скористатися послугами агенцій.

 

4. Змагання для двох

Чудовий спосіб урізноманітнити свої відносини - позмагатися в чомусь несерйозному і веселому. Наприклад, хто краще намалює портрет другої половинки наосліп або переможе в грі "засміявся - програв", де програє той, хто першим засміявся, дивлячись смішне відео. Ще одне непросте завдання - скласти собі образ з одягу коханої людини. Можна влаштувати опитування серед друзів або підписників у соцмережах, щоб визначити, чий образ вийшов краще.

 

5. Відтворити перше побачення

У ваших стосунках більше немає незручностей, тому таке побачення буде ідеальним варіантом весело і з ностальгією провести свій час. Почніть з місця, де ви вперше познайомилися або вечеряли. Завершити вечір можна там, де вперше поцілувалися або зізналися одне одному в своїх почуттях. Повторення першого побачення - шанс знову здивувати одне одного, згадати солодкі миті та закохатися заново.

 

6. Влаштувати день іноземних мов

Ви обидва знаєте іноземну мову? Можна весь день розмовляти нею та освідчуватись одне одному в коханні, використовуючи всі можливі іноземні слова й вирази. Або ви давно хотіли вивчити мову? Тоді темою вашого першого заняття стане любов та стосунки. Якщо ви з різних країн, у День святого Валентина можна повчити мови одне одного або пройти тест на знання мови й культури свого партнера або партнерки.

 

7. Організувати вечірку для одиноких друзів

Кохання - це не тільки пристрасть та романтика. 14 лютого можна показати свою любов до близьких і друзів. Влаштувавши велику вечірку, де ви зможете підтримати тих людей зі свого оточення, які важко переносять самотність. Можливо, саме на цій вечірці ваш друг або подруга зустрінуть справжнє кохання!

 

Сподіваємось, вітальну валентинку ви вже приготували?

За давнім переказом, винахід «валентинки» приписують герцогу Орлеанському Шарлю. 1415 року, перебуваючи в англійському полоні після битви під Азенкуром, він нібито надсилав із лондонської в'язниці віршовані любовні послання своїй дружині. Вони й стали прообразом валентинки.

 

Хто святкує День святого Валентина

Попри те, що 14 лютого - День всіх закоханих, святкувати його можна і потрібно не тільки тим, у кого є друга половинка. 14 лютого стосується всіх, хто вірить у світле і щире почуття. Тому привітання в цей день посилають не тількі своїй другій половинці. Але і друзям, приятелям, подругам, які бажають зустріти справжню любов.

 

Вірте у справжнє кохання й шукайте його! Воно варте зусиль!

 

Джерело - dw.com

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: