«З любов’ю у серці». 6-річна криворожанка стала переможницею конкурсу малюнку в Італії

ПОДІЯ
04.06.19 - 17:17

6-річна криворожанка Вероніка Бондаренко посіла перше місце у своїй категорії у Міжнародному конкурсі дитячого малюнку L'Unica Mamma nel Mondo – «Єдина матуся у світі», який відбувся у Римі, – повідомляють на сторінці конкурсу у Facebook.

У заході брали участь понад 120 дітей різного віку. Їх поділили за віковими категоріями: група «А» (3-6 років), група «В» (7-10 років), група «С» (11-14 років).

 

Конкурсанти отримали дипломи з відзнаками за: «відповідність темі та глибину її розкриття», «оригінальність інтерпретації теми», «композиційне та кольорове рішення», «художність», «техніку», «емоційний відгук», «симпатію».

 

Маленька криворожанка Вероніка Бондаренко представила малюнок «З любов’ю у серці» (Матуся на роботі, але думками зі мною).

 

За рішенням журі та оргкомітету конкурсу, всі фіналісти, які не увійшли до номінацій, отримують диплом фіналіста конкурсу. Конкурсанти, які пройшли у півфінал, – атестат півфіналіста. Учасники, які не увійшли до наведених категорій – атестат за участь у конкурсі.

Фото з відкритих джерел.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: