З Новим роком, з новим малюком! У Кривому Розі народилися сім немовлят

ЦІКАВО
02.01.20 - 16:49

На початку 2020-го року у Кривому Розі народилися 7 немовлят, - повідомляє міське управління преси та внутрішньої політики.

Першим у 2020-му році у криворізькому перинатальному центрі о 01:05 - народився хлопчик. А далі - ще два хлопчики та чотири дівчинки.

 

У порівнянні з 2019-м, у нашому місті у перші дні року народилося на 2 малюка більше.

 

Нагадаємо, в Кривому Розі для зручності мешканців перелік адміністративних та інших публічних послуг, що надаються через Центр «Віза», постійно розширюється. Серед популярних - адміністративні послуги «одним пакетом» за життєвою ситуацією, зокрема й послуга «Народження дитини».

 

Найближчим часом у криворізьких закладах охорони здоров’я, в яких народжуються діти, розпочнеться впровадження проєкту «Е-малятко».

 

Вже два пологових будинки і перинатальний центр підписали меморандуми про співпрацю з криворізькими відділами державної реєстрації актів цивільного стану і наразі йдуть останні приготування до запуску «Е–малятко» у Кривому Розі.

 

Як ми писали, сервіс дасть можливість батькам новонароджених без будь-якої бюрократії отримати 10 базових послуг, пов’язаних із народженням дитини.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: