З піснею по життю. Не стало Олександра Огнівця – шанованого у Кривому Розі музиканта

ЖАЛОБА
17.09.20 - 14:18

16 вересня передчасно пішов з життя Олександр Сергійович Огнівець, засновник і незмінний керівник народного вокально-інструментального ансамблю «З піснею по життю» палацу культури «Північний». Про гірку втрату повідомляє управління культури міськвиконкому.

У 1978 році Олександр Сергійович закінчив Криворізький педагогічний інститут, музично-педагогічний факультет, і з 1979 року був керівником народного ансамблю «З піснею по життю». Це був талановитий музикант, грамотний спеціаліст і чудовий організатор. Учасникам художньої самодіяльності він прищеплював любов до мистецтва співу та гри на різних музичних інструментах.

 

Очолюваний ним народний вокально-інструментальний ансамбль «З піснею по життю» є неодноразовим лауреатом багатьох фестивалів народної творчості, учасником міських свят і концертів.

 

Олександр Сергійович – кавалер відзнаки виконкому Криворізької міської ради – нагрудного знаку «За заслуги перед містом», нагороджений медаллю профспілок металургів та гірників України. Професійний музикант, чуйна людина, гарний друг, пам'ять про якого назавжди залишиться у серцях криворіжців. 

 

 

Редакція ТРК Рудана висловлює співчуття рідним та друзям Олександра Сергійовича.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: