З серпом і сокирою - на стареньких батьків. У Кривому Розі поліція вгамовувала психічно хворого чоловіка. Відео

КРИМІНАЛ
17.12.18 - 13:59

   Днями у Кривому Розі психічно хворий чоловік кидався з сокирою і серпом на своїх стареньких батьків.

Інцидент стався на вул. Інгульська в Центрально-Міському районі.

У чоловіка почалися галюцинації, у нападі агресії він схопив серп і сокиру і почав погрожувати своїм літнім батькам.

Перелякані старенькі викликали швидку, але розлючений чоловік мало не завдав травми медикам. Тоді зателефонгували до поліції.

Патрульна поліція намагалася домовитися з чоловіком, вгамувати його, але жодні вмовляння не діяли. Неадекватний криворіжець нікого не чув і продовжував розмахувати зброєю.

Правоохоронці спробували застосувати сльозогінний газ, але чоловік швидко втік і закрився в хаті.

Коли поліцейські почали штурмувати двері й увірвалися до приміщення, неконтрольований чоловік поранив сокирою правоохоронця, нанісши йому удар по голові. На щастя, копа врятував захисний шолом.

Після того, як чоловіка схопили і передали медикам, з'ясувалося, що це було чергове загострення хвороби. Чолов'яга вже довгий час перебуває на обліку в психіатричній лікарні.

У патрульній поліції Кривого Рогу заявляють, що чоловік погрожував фізичною розправою не тільки батькам, а й працівникам поліції.

"Щоб медики могли госпіталізувати чоловіка та щоб він не зміг заподіяти каліцтва ні собі, ні своїм родичам, поліція пішла на штурм, - коментують пригоду криворізькі патрульні. - 42-річний містянин перебуває на обліку в ПНД. На місце події ми викликали підкріплення. Під час перемовин чоловіка просили покласти сокиру і серп, але вмовити не вдалося. Він почав кидатися на патрульних та нецензурно висловлюватися. Правоохоронці вирішили провести операцію з захоплення. На місці працювали близько семи екіпажів поліцейських, серед яких також були групи тактико-оперативного реагування".

На хворого тепер чекає тривале лікування.

Відео програми «Надзвичайні новини».

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: