За підтримки іноземних партнерів, Кривий Ріг хоче закупити 15 трамваїв

ВАЖЛИВО
07.11.19 - 16:46

Сьогодні мер Кривого Рогу зустрівся з інвесторами. Міська влада та представники міжнародної фінансової корпорації розглядають можливість фінансування проєкту модернізації трамвайного парку і транспортної інфраструктури.

Вже незабаром електротранспортне господарство міста може поповнити новий рухомий склад. Йдеться про закупівлю 15-ти трамваїв, які мають розвантажити існуючий пасажиропотік.

 

Потенційні партнери проєкту модернізації трамвайного парку - міжнародні інвестори. Вони вже задіяні у різних проєктах п'яти міст України і зацікавлені у партнерстві з Кривим Рогом. У березні між нашим містом та інвесторами був підписаний меморандум про співпрацю у сфері покращення трамвайної транспортної системи.

 

Крім того, місто зацікавлене у партнерстві в будівництві безшумних трамвайних колій.

 

«Ваші трамваї треба відновлювати. Для нас важливо не тільки дивитися на один проєкт, а кооперувати з містом у багатьох напрямках. Ми розглянули можливість кооперації на багато років. Те, щоми  робимо, важливо не тільки для екології України, а й для всього світу. Окрім транспорту, ми маємо надію знайти можливості в інших галузях», - зазначила директорка та керівниця глобального напрямку кліматичного бізнесу Альжбета Кляйн.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»