За результатами голосування на премію Дніпропетровської облради, лідирують двоє криворіжців

КОНКУРС
22.11.19 - 11:41

Закінчилось онлайн-голосування за номінантів на Премію Дніпропетровської обласної ради. У престижному конкурсі брали участь 9 криворіжців. Стали відомі попередні результати голосування, але остаточні імена переможців стануть відомі лише після засідання комісії.

Найгостріша конкуренція розгорнулася серед учасників у категоріях «Юні дарування», у культурно-мистецькій сфері та науково-педагогічній діяльності.

Криворіжці були представлені ледь не в кожній з категорій.

 

Андрій Кургуз та спізасновник і член правління ГО «Рух без меж» Олександр Хоміч претендували на нагороду в першій категорії «За внесок у розвиток місцевого самоврядування та місцевої самоорганізації населення, громадського руху». За попередніми результатами голосування, у них 6 і 5 місця відповідно.

 

У третій категорії «За соціально-правовий захист дитинства, материнства і батьківства, утвердження ролі сім'ї в суспільстві, гуманістичну та волонтерську діяльність» була представлена волонтерка Олеся Романча. За попередніми результатами голосування, вона на 2 місці.

 

У сьомій категорії «За досягнення в культурно-мистецькій діяльності, збереження і популяризацію історичної та культурної спадщини, формування національної самосвідомості населення» – краєзнавець Едуард Дворчук. Попередньо, у нього 6 місце.

 

У восьмій категорії «За внесок у розвиток сфери охорони здоров'я населення, популяризацію здорового способу життя» – нейрохірург 2-ї міськлікарні Назар Кудлаєнко. Наразі він на 4 місці у своїй категорії

 

У дев’ятій категорії «За досягнення у спортивній діяльності, розвиток спортивного руху» – тренер клубу "Пенуел" Андрій Трипольський. За результатами голосування, він наразі лідирує.

 

«За активну журналістську діяльність» у 10-й категорії змагався журналіст криворізької медіаплатформи Євген Павлов. У нього - найбільше голосів.

 

В 11-й категорії «Юні дарування Дніпропетровщини» – журналіст ТРК «Рудана», член міської дитячої ліги журналістів, член Молодіжного виконкому Металургійного району Віталій Шишарін та учениця 11-го класу Криворізької школи Єлизавета Канєвська. У Віталія - 8 місце, Єлизавета - на 9-му.

 

Голосування тривало тиждень. Кожен мешканець області міг віддати свій голос за гідного кандидата. На цьому етапі громадськість визначає, хто із молодих і активних мешканців Дніпропетровщини отримає винагороду у розмірі 15 тис. грн. (сума без урахування податків).

 

Проведення конкурсу Премії проходить вже третій рік поспіль. Його було ініційовано і започатковано попереднім головою обласної ради Глібом Пригуновим. Головна мета - визнання і заохочення талановитої молоді, яка бере активну участь у розбудові області і всієї України!

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: