Забіг індустріальними ландшафтами. У Кривому Розі відбудеться Red Stones Trail

АНОНС
28.09.19 - 13:45

Змагання удруге відбудуться 2-го листопада з 10.00 до 15.00, - повідомляє Ukrainian Bike Family у соцмережі.

Як обіцяють організатори, фантастичний, складний і екстремальний забіг Red Stones Trail з головою занурить вас в криворізькі індустріальні ландшафти і неземні пейзажі!

 

У 2018 році Red Stones Trail став першим в історії України забігом, що проходить через рукотворні гори Кривого Рогу - відвали розкривних і порожніх порід. Учасників чекає найрізноманітніша траса серед усієї Ліги. Лісові стежки, червоні дороги, спуски в кар'єри, підйоми на відвали, балки, посадки, промислові ландшафти - все це бігуни знайдуть на цьому етапі! Підйоми будуть різноманітними і їх буде багато. Короткі, затяжні і круті, по яким спортсменам доведеться дертися догори, використовуючи всі чотири кінцівки, по твердій, або пухкій землі, по камінню або щебеню.

 

«Круті спуски, які деяким з вас доведеться долати на п'ятій точці, будуть змінюватися затяжними звивистими стежками, що ведуть вниз з відвалів. Безліч кам'яних хвиль, живих каменів, величезних валунів не дадуть вам нудьгувати на відносно рівних ділянках. А нескінченні приголомшливі промислові пейзажі доповнять картину забігу, як одного з найбільш незвичайних в Україні», - пишуть ініціатори.

 

Деталі забігу - за посиланням.

 

Реєстрація за посиланням.

 

Фото з соцмереж.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: