Заборгував гроші бізнес-партнерам? Підозрювані у жорстокому катуванні криворіжця – під домашнім арештом

РЕЗОНАНС
02.04.20 - 14:02

Вихідними в Саксаганському районі стався кричущий випадок – молодого чоловіка викрали та жорстоко побили його бізнес-партнери.

Причина таких дій – нібито гроші, які хлопець взяв у борг. Але за словами постраждалого, домовленостей він не порушував.

 

«Його вивезли за місто, катували шокером, душили, зламали йому ногу великим каменем, клали зверху кам’яну плиту, стрибали в нього на голові. Після цього хотіли, як вони самі казали, покинути його там, щоб не подавав заяву. Насамкінець повезли до лікарні, бо він їх сильно благав, щоб нічого з ним не скоїли», – так описала подію дівчина постраждалого, Вікторія.

 

Злочин прокоментували нашим журналістам у криворізькій поліції.

 

«28 березня до поліції надійшло повідомлення про те, що на території Саксаганського району невідомі особи незаконно позбавили волі чоловіка та спричинили йому тілесні ушкодження. За даним фактом правоохоронці відкрили 2 кримінальних провадження за ч. 2 ст. 146 КК України (Незаконне позбавлення волі) та ч. 2 ст. 355 ККУ (Примушення до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань). Правоохоронці  затримали трьох зловмисників. У подальшому матеріали справи направили до суду, де затриманим обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту», – прокоментувала інспекторка відділу моніторингу Криворізького відділу поліції Оксана Лєсонєн.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: