Забила каменюкою й лопатою, бо відключив світло. Криворожанка жорстоко помстилася сусідові

КРИМІНАЛ
08.10.19 - 14:17

Колегія суддів Жовтневого районного суду ухвалила вирок 25-річній криворожанці, обвинуваченій в умисному вбивстві сусіда, – повідомляє пресслужба суду.

12 вересня 2017 року в лісосмузі неподалік вагонного депо «станція Батуринська» в Довгинцівському районі виявили труп чоловіка з ознаками насильницької смерті. Убитим виявився 29-річний місцевий мешканець, якого з 16 серпня 2017 року розшукувала мати. Після проведення дослідження експерти встановили, що причиною смерті чоловіка стало розтрощення голови з численними переломами кісток черепа та нижньої щелепи.

 

У ході судового розгляду встановили, що в день подання чоловіка в розшук між ним та його сусідкою сталася побутова сварка. Конфлікт виник через відключення чоловіком електричного кабелю, який молода жінка підключила до своєї квартири самовільно.

 

Цього ж дня, ввечері вони випадково зустрілися в лісосмузі на стежці, що веде до магазину неподалік вагонного депо. Жінка була зла на сусіда настільки, що вирішила його вбити. Присівши на каміння навпроти чоловіка, жінка раптово вдарила його каменюкою по голові та ще близько 6-ти разів лопатою. Бійку помітив чоловік криворожанки, він підбіг та забрав з рук дружини лопату, але сусід вже був мертвий. Тоді вони разом скинули тіло померлого у яму та присипали його землею.

 

У судовому засіданні обвинувачена заперечувала свою провину, але її повністю довели за сукупністю доказів та свідченнями очевидців.

 

Колегія суддів призначила підсудній покарання у вигляді 9-ти років позбавлення волі.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: