Задушила дитину? Вихователька прив'язала 1-річній дівчинці до обличчя подушку. Відео

РЕЗОНАНС
05.06.20 - 16:12

Сьогодні суд заарештував, без права внесення застави, власницю дитсадка в Запоріжжі. Нагадаємо, 29 травня в нелегальному дитячому садку, розташованому в трикімнатній квартирі, померла однорічна дівчинка Олеся, - Обозреватель. 

У смерті однорічної дівчинки може бути винна господиня садка. Поліція області вже висунула їй підозру за ст. 115 КК України (Умисне вбивство).

 

З'явилися відео з камер, які жінка не встигла знищити. На них видно, що вихователька прив'язує на обличчя заплаканої дівчинки подушку й відносить її до іншої кімнати.

 

Мама дівчинки, Аліна Гак, тільки на годину залишила доньку в цій квартирі.

"Вона побігла за паспортом, щоб укласти договір із цим "садком". А за деякий час зателефонувала "вихователька" і сказала, що дитина не дихає. У швидку вже зателефонували батьки, а в "садку" лише викликали інших батьків, щоб ті забрали своїх дітей. Хоча за два кроки від будинку - дитяча поліклініка, але навіть туди не звернулися. Коли батьки примчали туди на машині, дівчинка вже була ледве теплою", – говорить кума сім'ї Гаків.

 

Спочатку "вихователька" заявила поліції, що їй привели хвору дитину. Але після розтину, коли стало ясно, що дівчинка захлинулася блювотними масами, сказала, що Олесю хтось вкусив, та почала плакати, а вона її поклала в іншій кімнаті спати й зачинила двері.

 

Бабуся загиблої дівчинки Наталія Шандиба каже, що готова сама розірвати винуватицю загибелі її маленької онучки.

"Вони її тепер возять під охороною, щоб ми не вбили. Де ж справедливість? Прив'язала до обличчя дитини подушку і просто задушила, – каже жінка. - Це взагалі не садок. Там кімната й кухня об'єднані в один простір. Стоїть диван, плазма й кухонні меблі. І все! Ні ліжечок, ні столиків для дітей. На стелажі деякі книги. Просто робили вигляд, що це для дітей", – обурюється жінка.

 

Судячи з оголошення нелегального садка, з батьків брали за послуги по 200 грн на день. Однак родичка сім'ї загиблої дівчинки каже, що з Аліни хотіли взяти 500 грн.

"Я розмовляла з сусідами. Так вони розповіли, що найближча їхня сусідка сказала, що поскаржиться, бо в квартирі постійно кричать і плачуть діти, тоді співмешканець цієї "виховательки" порізав їм взуття. Сусідка просто боялася кудись звертатися. А сама "працівниця садка" стверджує, що в неї і медична, і педагогічна освіта. І в своєму оголошенні вона навіть пропонувала приводити їй дітей із проблемами зі здоров'ям, мовляв, вона вміє з ними працювати", – каже Наталя Шандиба.

 

 

Відео події дивіться нижче. Людям зі слабкими нервами й особам до 18 років перегляд не рекомендується. Джерело - Обозреватель.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: