Задушив шнурком, бо не дала скутер. Криворізький суд посадив чоловіка на 9 років

КРИМІНАЛ
24.03.20 - 12:31

32-річного чоловіка, колишнього АТОвця, обвинуваченого в умисному вбивстві жінки, посадили на 9 років, - повідомляє пресслужба Жовтневого районного суду Кривого Рогу.

Наприкінці жовтня 2019 року громадянин Г. гостював у своїх знайомих у Софіївському районі. Там він разом із 34-річною господинею та її співмешканцем, теж колишнім учасником АТО, протягом трьох днів вживали спиртні напої.

 

Коли співмешканець поїхав за черговою порцією оковитої, між гостем та господинею виникла сварка. Хазяйка не дозволила йому взяти ключі від скутера.

 

Обурившись, чоловік штовхнув потерпілу на підлогу, зняв з металевого гвіздка на одвірку шнурок, накинув його на шию господині і почав її душити.

 

Убивши жінку, душогуб викинув шнурок на вулиці, повернувся до будинку, перетягнув тіло вбитої на диван (нібито вона відпочиває).

 

Коли повернувся співмешканець вбитої жінки, чоловіки разом продовжили розпивати алкоголь. Згодом вони підійшли до дивана і спробували "розбудити" жінку, однак вона не виявляла ознак життя.

 

Співмешканець побіг до сусідів по допомогу, а вбивця пішов до себе додому.

        

На суді обвинувачений повністю визнав свою вину у скоєному вбивстві і просив суворо не карати. Враховуючи обтяжувальну обставину – вчинення злочину особою, що перебуває у стані алкогольного сп’яніння, колегія суддів призначила обвинуваченому покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.

 

Без нагляду залишились двоє його неповнолітніх дітей, оскільки їх мати померла на початку січня 2020 року. Подальшу долю дітей, за ухвалою суду, має вирішити служба у справах дітей.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: