Загублених на бульварі Маршала Василевського дівчаток, ймовірно, звуть Світланка та Іринка Бацик

ЕКСКЛЮЗИВНО
17.05.19 - 11:00

Учора ввечері, близько 19.00, в районі бульвару Маршала Василевського патрульні знайшли двох дівчаток приблизно трьох і п'яти років.

Діти перебували на вулиці без догляду дорослих. Вони розповіли лише те, що їхнього батька звуть Ігор. Більше жодної інформації про себе чи батьків малеча не може розповісти.

 

Дітьми зайнялися працівники ювенальної превенції. Вони обійшли прилеглий район, опитуючи людей. Але діток ніхто не впізнав.

 

Спочатку малюків відправили до лікарні, де їх обстежили медики. Уночі дітей доправили до Центру соціально-психологічної реабілітації на вул Озерній.

 

«З дітками працюватимуть психологи та вихователі Центру, - пояснює нам очільниця міського департаменту у справах дітей Лариса Хоружева. – Поки нам не вдалося дізнатися про них нічого конкретного. Зараз працівники Покровської районної служби у справах дітей відпрацьовують адреси сімей, чиїми дітьми, за припущенням, можуть бути ці дівчатка. Маємо їхні фото, опитуємо сусідів».

 

«Дітки до нас потрапили о 2-ій годині ночі, після огляду лікарів, - прокоментувала нашим журналістам директорка Центру соціально-психологічної реабілітації Світлана Станкова. - Почуваються вони добре, мають гарний апетит. Ми їх нагодували, зараз вони ласують солодощами. Старша дівчинка сказала, що звуть її Світлана і були вони нібито разом з тіткою Мариною. Але де вона поділась, діти пояснити не можуть. Меншу начебто звуть Іринка, але дитина так погано розмовляє, що зрозуміти її важко. Зі слів дівчаток, прізвище їхнє Бацик (не точно). Діти соціалізовані, говіркі, але помітно, що дитячих закладів не відвідували. Зараз з ними працює психолог. Сподіваємось, нам вдасться дізнатися більше інформації та розшукати їхніх рідних".

 

 

 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: