Загибель мера Кривого Рогу: Андрій Гальченко розповів про побачене на місці трагедії

ПРЯМА МОВА
15.08.21 - 20:16

Радник мера Андрій Гальченко розповів журналістам нашого телеканалу, що йому відомо про трагедію, яка сталася сьогодні, - загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. 

Нагадаємо, сьогодні близько 16.00 на порозі власного заміського будинку знайшли застреленим мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Тіло знайшов помічник загиблого, на порозі веранди будинку в селі Вільне, де проживав мер. Костянтин Павлов лежав у калюжі крові, поблизу нього - рушниця.

 

"Мені зателефонував помічник Костянтина Павлова. Ми з ним обоє були народними депутатами України і дуже давно дружили. Він зранку не виходив на зв'язок, тож помічникові зателефонувал його дружина і попросила поїхати до них додому, відкрити двері і перевірити, що сталося. Коли помічник відкрив хвіртку до будинку, він побачив жахливу картину. Після цього зателефонував мені і набрав 102. Я живу не дуже далеко звідси, тому прибув на місце раніше і все побачив. Це жахлива трагедія", - розповів Андрій Гальченко. 

 

На місці події працює поліція, слідчо-оперативні групи та криміналістична лабораторія. За фактом загибелі міського голови Костянтина Павлова розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). 

 

Костянтину Павлову було 48 років. На посаду міського голови його обрала більшість криворіжців 6 грудня 2020 року.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: