Захворіли 16 дітей. Спалах гострої кишкової інфекції у 118-й школі Кривого Рогу

СОЦІУМ
26.09.19 - 12:47

Учора серед учнів спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 118, що на мікрорайоні Сонячному, зареєстрували спалах гострої кишкової інфекції, на яку захворіли 16 дітей, – повідомляє пресслужба Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області.

Батьки хворих дітей від їхньої госпіталізації відмовилися, тому усі діти перебувають на амбулаторному лікуванні в амбулаторії № 11 «ЦПМСД № 4» з попереднім діагнозом «гостра кишкова інфекція».

 

Цього ж дня фахівці Держпродспоживслужби області розпочали санітарно-епідеміологічне розслідування спалаху та інспектування школи №118 з відбором проб для проведення відповідних лабораторних досліджень.

 

Оновлено. Надвечір 26 вересня пресслужба Держпродспоживслужби Дніпропетровської області повідомила, що станом на сьогодні до амбулаторії № 11 «ЦПМСД №4» із симптомами гострої кишкової інфекції звернулися 19 дітей.  Усі діти перебувають на амбулаторному лікуванні, батьки захворілих дітей відмовились від шпиталізації. Проєктна потужність навчального закладу – 1568 учнів, фактично навчаються – 752.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: