Захищаючи Україну, загинув криворізький воїн - білорус Костянтин Дюбайло

ЖАЛОБА
29.04.22 - 10:55

Захищаючи Україну, загинув 34-річний Костянтин Михайлович Дюбайло. Костянтин воював у лавах «Правого сектору», загинув у бою на передовій. Чоловік був громадянином Білорусі, але останнім часом мешкав у Кривому Розі. Тут живе його родина.

"Загинув при прямих зіткненнях з рашистським ворогом. Це перший загиблий боєць "Правого сектору" з Кривого Рогу у цій повномасштабній війні, яку розпочала РФ 24 лютого 2022 року. Він - громадянин Білорусі. Він білорус. Сім'я Героя мешкає у Кривбасі. Кривий Ріг для Костянтина був другим рідним містом. Пишаємося нашим героєм, який поклав своє життя за незалежність нашої рідної держави. Є Герої серед людей усіх національностей. Війна з окупантами об'єднала весь народ", - зазначив Олег Бедняк.

 

«Він мріяв про українське громадянство і бачив своє майбутнє лише в Україні. Одружився нарешті. На українці. Фенікс. Дранік. Білорусь. Царюй у Вальгалі, сміши відьму і всіх наших. Ти був класним хлопцем, щирим другом та безстрашним воїном», — написала Тетяна Чудновець.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: